28 Aralık 2010 Salı

İLANEN DUYURULUR


Değerli vatandaşlar sevgili üniversite öğrencileri,

23.12.2010 tarihi itibariyle Cumhuriyeti koruma görevi gençlerden alınmış Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Mehmet PAKDEMİRLİ beyefendiye verilmiştir.

İş bu görev Sayın rektör tarafından bizzat üstlenilmiştir.

Bu görevin Sayın Rektörde olduğu ilanen ulusal kanalarda duyurulmuş, tebliğ edilmiştir.

Bu tarihten sonra sayın rektör bakacak, korunması gerekiyorsa koruyacak.

Gerekmiyorsa korumayacak.

Eğer herhangi bir konuda yetersiz kalırsa uygun gördüğü kişilere görev verecek, uygun görmediği kişilerin görevlerini ellerinden alacaktır.

Hâşâ bu tarihten sonra üniversite içinde herhangi bir kişi, Sayın Rektör görev vermeden, bir işe kalkışır, kendine herhangi bir konuyu iş edinir, eksik-fazla yapmaya çalışırsa, bu kişilerin kimlikleri toplanacak üniversiteden derdest edilecek.

Bu taahhüt sayın rektörün kendisince verilmiş bulunmaktadır.


Not: Bundan önceki taahhütler tedavülden kaldırılmıştır.

***

Değerli Üniversite Öğrencileri ve Sevgili Manisa’lılar,

28.12.2010 tarihi itibariyle üniversitede protesto eylemleri yapanlar “Provekeci” öğrencilere destek veren siyasiler “Muz Cumhuriyeti Savunucuları”, sendika yöneticileri de “Sendika Ağası” ilan edilmiştir.

Bu ve diğer konularda kişilere gerekli isimleri takma görevi ise AKP Manisa İl Başkan Yardımcısı İsmail Aydın’a verilmiştir.

Sayın Aydın bahse konu tarihten itibaren uygun gördüğü mevkideki kişi ve kurumlara, münasip isimler verecek, daha önce verilmiş isimleri gerekli görürse geri alacaktır.

İş bu görev Sayın Aydın tarafından bizzat üstlenilmiştir.

Sayın Aydın’dan habersiz herhangi bir kuruma unvan veren, isim yakıştıranlar tespit edilecek ve Sayın Aydın tarafından bizzat verilen, demokrasi derslerine devam etmeleri sağlanacaktır.

Bu demokrasi derslerini aldıktan sonra hala üniversite öğrencilerine destek vermeye kalkan; parti, sendika veya dernek tespit edilirse bu kişilere “Sizi Allah Islah Etsin.” Denilecek ve HEK’e(1) ayrılamak üzere ilgili kuruma sevki sağlanacaktır.

Not: Bundan önceki isimler, unvanlar Sayın Aydın uygun görmediği sürece kullanılmayacak bir süre isimsiz olarak kabul edileceklerdir.


Duyarlı Manisa Kamuoyuna İlanen Duyurulur.


Sağlıcakla…


(1) HEK: Harap Edilmiş Kullanılamaz.

28.12.2010

Hiç yorum yok: